Halftone Image of Crowd

Sopimusehdot

Toistaiseksi voimassa olevat sopimusehdot koskien valokuvauspalveluitani.

YLEISET SOPIMUSEHDOT

  • Hintoihin sisältyy ALV 24%

  • Asiakas saa ostamiinsa kuvatuotteisiin vapaat käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön. Kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty. Kaupalliseksi käytöksi luetaan kaikki yritysten markkinointi niin painetussa kuin digitaalisessa mediassa, mukaan lukien lehtikäyttö.

  • Tekijänoikeudet kuviin säilyvät kuvaajalla. Kuvaaja saa käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan sekä osallistua niillä esimerkiksi näyttelyihin tai kuvakilpailuihin, mikäli asiasta ei ole asiakkaan kanssa toisin sovittu. Valokuvaaja sitoutuu käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien julkisessa käytössä.

  • Asiakas on nähnyt valokuvaajan aiempia töitä ja hyväksyy että kuvaustyyli voi muuttua ajan myötä tai olosuhteiden takia. Valokuvaaja ei voi taata että kuvat ovat tyyliltään samanlaisia kuin aiemmat kuvat. Valokuvaaja päättää kuvien taiteellisen tyylin kuvaustilanteessa vallitsevien olosuhteiden sekä oman harkintansa mukaan. Asiakas ei voi hylätä työtä eikä kieltäytyä maksusta taiteellisiin valintoihin, kuten tyyliin, sommitteluun tai valaistukseen liittyvillä syillä.

  • Asiakas saa nähtäväksi kuvaajan valitsemat valokuvat sähköiseen palveluun. Asiakas valitsee palvelun kautta suosikkinsa valokuvista. Sähköisestä galleriasta lähetetään tieto asiakkaan valokuvavalinnoista valokuvaajalle, ja siitä hetkestä alkaen  kun tieto valinnoista on saapunut valokuvaajalle asiakas saa valokuvansa 1-4 viikon sisällä sähköisen linkin kautta toimitettuna. Jos valokuva toimitetaan esimerkiksi valokuvasta tehtävänä painotuotteena, niin silloin toimitusaika saattaa pidentyä valokuvaajasta riippumattomista syistä.

  • Kuvat toimitetaan oletuksena koossa 2048 pikseliä pisin sivu.

Y-Tunnus 2464371-3 Tampere